YouTuber MarkBenIk Vindt miljoenen aan spullen in verlaten huis.

YouTuber MarkBenIk slaagde erin om binnen te komen in een verlaten huis. “Dit huis is vroeger van een neuroloog geweest” Vertelt de YouTuber in zijn video.

Beelden MarkBenIk YouTube

Beelden MarkBenIk YouTube

YouTuber MarkBenIk slaagde erin om binnen te komen in een verlaten huis. “Dit huis is vroeger van een neuroloog geweest” Vertelt de YouTuber in zijn video. Dit maakt hij op aan de informatie die hij voor handen krijgt in het verlaten gebouw.

De hobby die dit soort jongens doen heet “Urbex”. Dit betekend dat je een kijkje neemt in een iets dat al een tijdje leeg staat, maar er nog wel spullen in staan. Het is hierbij de bedoeling dat je alleen een “voetstap” achter laat in het gebouw.

De YouTuber vindt in dit huis zoveel spullen dat het zeker een aantal miljoen euro aan waarde heeft. Ook werken dingen als bijvoorbeeld de kraan en de verlichting nog. Het lijkt net of de tijd hier in het huis stil heeft gestaan.

Op bepaalde momenten in zijn video lijkt het ook nog net of de bewoners nog in het huis aanwezig zijn. Dit levert in de video ook nog de nodige spanning op, zoals ook in de reacties is te lezen.

Bekijk de video: