Verkopen Account

Heeft u een Facebook, Instagram of Twitter account met een redelijk aantal (echte) volgers? Dan kopen wij deze graag van u over! Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Geef in het onderwerp aan dat het gaat om Verkopen Account.

Wij zullen vervolgens uw pagina bekijken en beoordelen op de status van de pagina. Wij kopen zowel actieve als inactieve pagina’s op die wij beoordelen op de volgende punten.

  • Actiefheidsstatus van de pagina
  • Aantal volgers
  • Engermanagment (Aantal delingen, reacties en likes ten opzichte van volgers)
  • Geografie van de volgers (mag Internationaal zijn)

Vervolgens geven wij u een prijs die wij u kunnen bieden voor het door u aangeboden account.

Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor een offerte van uw pagina. Deze is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Wij hoeven vooraf geen toegang tot uw account te hebben maar vragen u hooguit om de statistieken van uw account.

Ook het aankopen van een Facebook pagina die wij momenteel beheren is mogelijk! Kijk hiervoor bij het kopje “Onze Projecten” en neem contact met ons op via contact voor een offerte en uitgebreide statistieken van onze Facebook pagina’s.

U kunt ook contact met ons opnemen door naar ons Whastapp nummer een bericht te sturen, helaas is het niet mogelijk om ons te bellen. Hieronder op de afbeelding ziet u ons nummer staan. Wij proberen zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren.