YouTubers vinden Handgranaat in Nederland

De YouTubers van het YouTube kanaal MarkBenIk vinden in het Brabantse gebied rond de Efteling een handgranaat. Wat eerst nog lijkt op een aardappel blijkt mogelijk een handgranaat te zijn.

De Vloggers toveren in deze video verschillende schatten uit de grond, waaronder ook een mogelijke handgranaat uit de oorlog. Omdat de handgranaat mogelijk nog op scherp staat besluiten ze de politie te bellen.

In de video is te zien dat één van de vloggers de handgranaat aanraakt, terwijl deze mogelijk op scherp staat. Hier wordt door de achterban van de vlogger verschillend op gereageerd.

lekker voorbeeld! Alles voor de kijkcijfers! Silm ga vooral zo door, des te eerder zijn dit soort domme akties van youtube!

J. Visser (YouTube)

Als wij de vlogger vragen om een reactie op het aanraken van deze handgranaat antwoord hij “Het aanraken/oppakken van een handgranaat is inderdaad niet slim. Echter moest ik de handgranaat ook meerdere keren oppakken van zowel de meldkamer als de specialist van Politie.”

In de serie op zijn YouTube kanaal gaat de vlogger specifiek op zoek naar restanten uit de oorlog en overblijfselen van vroeger. De gehele video is hieronder te zien: