ROMANTISCH! Op date tijdens Corona doe je zo!

Wie denkt dat in de tijd van social distancing het niet mogelijk is om met je nieuwe tinder date afgesproken kan worden heeft het mis! Jeremy Cohen uit New York heeft de oplossing voor de gene die op gebied van nieuwe relaties niet stil wilt staan!

De fotograaf uit New York heeft de uitvinding die aan alle richtlijnen voldoet! Zodat hij met zijn nieuwe ware kan afspreken. Veel verlaten in deze tijd zijn niet meer te geloven maar wij geloven dit verhaal toch. Hoe mooi is het om op deze manier toch met je ware te kunnen afspreken.

Deze manier is zelfs een uitkomst als je met je eigen oma wilt afspreken. Als het verzorgingstehuis de deuren maar groot genoeg heeft gemaakt wandel je zo binnen zonder dat er een kans is dat je andere in het tehuis aan steekt.

Daten op afstand

Jeremy zit net als vele andere op de wereld in Quarantaine, waarbij hij vaak op zijn balkonnetje zit omdat hij niet naar buiten mag. De afgelopen dagen was hij tijdens deze thuisquarantaine vaak aan het dansen met het overbuurmeisje.

Om te beginnen met daten pakt hij een drone erbij en hangt er een briefje onder mijn zijn telefoonnummer. Waarna ze een aantal leuke berichtjes naar elkaar sturen en een afspraak maken om te date.

De huisgenoten van Jeremy’s geliefde zette snel een tafeltje op haar dak en zorgde voor een goed dinertje en een fles wijn om het ijs te breken. Hun liefdesverhaal ging al snel vrial.

Liefde in een bubbel

Voor Jeremy was dit echter niet genoeg! Hij wilde zijn nieuwe liefde van veel dichter bij zien en besloot een bubbel aan te schaffen. Dat is een gigantische plastic bal waar je in kan kruipen. Zo kan Jeremy samen met zijn nieuwe vlam door de straten van New York lopen zonder hij de regels zou overtreden. De twee werden veel aangesproken (ook door de politie) om een selfie met hun twee te maken.