Rapper Sjors is Teelbal kwijt!

De meest bekende rapper van Nederland Rapper Sjors (die het ook weleens met vrouwen met een teelbal doet) is een bal armer! De rapper heeft afgelopen nacht in het ziekenhuis doorgebracht.

De Rapper had last van een ontsteking in zijn rechter teelbal! Toen hij hiermee naar de dokter ging bleek het een kwaadaardig gezel te zijn. Gelukkig was de Nederlandse rapper er nog op tijd bij en ging hij vrijdag onder het mes.

Op Instagram laat de rapper er het volgende over weten “Ja, lieve mensen, ik heb net de operatie achter de rug. Dat betekent dus dat, eh… het is verwijderd. Want ja, om heel eerlijk te zijn had ik dus iets aan mijn rechterbal en die hebben ze dus verwijderd en dat is een behoorlijke ingreep geweest. Lieve mensen, thanks voor de support!”

De Rapper is de laatste tijd vaak in het nieuws, zo was hij afgelopen afleveringen nog te zien in het bekende YouTube kanaal uit Nederland #BOOS, en heeft hij het al eerder gedaan met een transgender en zette hiervan ook beelden op een porno website.

Van zijn tweede film met een pop is helaas niets gekomen, momenteel verdient rapper Sjors zijn geld met zijn fenomenale rap kunsten.