POLITIE | Agent bedreigt mensen trekt daarbij wapen tegen mensen die Corona regels breken

Dat de regels in Uganda heel erg anders zijn dan in Nederland weten we misschien al een beetje, maar dat het er zo heftig aan toe kan haal wisten we nog niet. De baas van de Politie daar trekt namelijk zijn dienstwapen en bedreigt mensen die zich niet aan de regels omtrent Corona houden.

De Agent opent de video die op internet is opgedoken meteen al met de tekst: “Luister naar me, ik ga niet aardig zijn tegen jullie m*therf*ckers! Coronavirus is een pandemie!” Aldus de agent in de video.

De reden dat deze agent zo boos is blijkt ook uit de video, hij is namelijk boos omdat ouders hun kinderen daar gewoon lekker buiten laten spelen. En hij vraagt daarbij ook of de ouders niet gewoon hun kinderen naar binnen kunnen halen.

Hij is van mening dat de kinderen die buiten zijn, een groot onderdeel zijn van de verspreiding van het virus. Waar veel mensen in hun land aan dood gaan en verplegers en dokters hun uiterste best doen iedereen beter te maken of in leven te houden.

In de video legt hij nog maar even uit hoe het werkt omtrent het corona virus. “Als je beweegt, beweegt het coronavirus mee. Als je stil blijft staan, blijft corona ook stil staan.” Zegt de agent in de video.

Als hij zijn zegje heeft gedaan in de video, stopt hij de video door zijn wapen te pakken en te eindigen met de zin: ” laat me je buiten zien ik stop een kogel in je reet!”

De video

De video die momenteel op internet rond gaat: