LIEF | Efteling opent deuren in Coronatijd voor medewerkers <3

Normaal is Pasen echt de tijd dat de Efteling helemaal vol staat met mensen. Van over grote delen van Europa komen er mensen naar het park toe om de sprookjes in het park te bewonderen.

In een tijd waar echt alles gesloten is, bedacht de directie van de Efteling een goed gebaar voor zijn/haar medewerkers. Afgelopen zaterdag werd daarom een uitzondering gemaakt voor de medewerkers om het park in te gaan. En dit keer wel op een hele bijzondere manier! Namelijk met de auto.

De Ruim 3000 medewerkers van het park zitten op dit moment thuis, sommige werken vanaf huis en andere zitten thuis omdat er op dit moment geen werk voor hun is. Iedereen moest in de auto blijven, soms ging er wel een raam open om met andere in auto’s te praten. Want de medewerkers missen elkaar natuurlijk wel heel erg.

Uitgestippelde route

In het park was een route uitgezet die iedereen in zijn auto kon rijden. Op beelden (die hier onder staan) is te zien dat het hele park ook was vol gezet met de sprookjes figuren van het park. Dit zorgde af en toe wel voor de nodige opstoppingen in het park.

Op social media zetten veel medewerkers dat ze het een bijzondere ervaring vinden! Ze weten natuurlijk niet hoe lang het nog gaat duren voor het park weer open gaat voor bezoekers.

De video

In de video is te zien hoe een auto het hele rondje door de Efteling af legt.