BIZAR | Auto al 23 jaar in QUARANTAINE!

Deze auto staat al ruim 23 jaar in Quarantaine! Voor de gene die opzoek is naar een maagdelijke auto moet deze auto zeker hebben! De auto heeft altijd binnen gestaan. De auto uit de jaren 90 staat namelijk al jaren in een “Plastic bubbel”.

902/5000De enige BMW E38 740i ter wereld in nieuwstaat. Geen tekenen van timing. Geen enkele kras, geen deuken of roest.

De auto werd namelijk aangeboden op de website van eBay! Over de auto is niet erg veel bekend. Buiten dat de auto uit polen zou komen. Volgens de verkoper blijkt uit een Duits registratiedocument uit 1997 dat deze auto kort in het bezit was van een vrouw die is geboren in 1927. Wat er gebeurde na de registratie van de auto is onduidelijk, maar veel gereden heeft ze niet.

(c) eBay Maagdelijke BMW-middenconsole

De auto heeft in al die jaren maar 255 KM gereden volgens de gegevens op eBay. Om de auto te beschermen tegen schade aan de lak werd de auto gestald in een capsule met mechanische luchtcirculatie.

Deze auto dat overigens een vijftrapsautomaat is, is zo weinig gereden dat deze nog niet eens is ingereden.

(c) eBay BMW 7 Serie

De auto is op de website van eBay verkocht voor een bedrag van 120.050 euro! Goed nieuws voor de nieuwe eigenaar, die hoeft de auto namelijk voor gebruik niet eerst te ontsmetten of schoon te maken!